+36 1 275-6270 +36 30 438-1832

Kineziológia

Rendszer kineziológia
A kineziológia egy holisztikus (ön)fejlesztő módszer, amelyben izomtesztek segítségével teszteljük a központi idegrendszer válaszát különböző impulzusokra. Így rájöhetünk az elakadásokra, egyensúlyhiányokra és különféle eljárások használatával a testet, lelket és szellemet újra egyensúlyba hozhatjuk.

Magyarországon sok válfaja ismert (Three In One, One Brain, Touch For Health), ám én Angliában a rendszer kineziológia technikákat tanultam meg, az ottani úttörő, Brian H. Butler akadémiáján.

A rendszer kineziológia sikeresen ötvözi a kínai öt elem tanát, a csontkovácsolásból kifejlesztett eljárásokat, Bach virágterápiát, Aura Somát, nyirok masszázst, vércsoport-diétát, aroma terápiát és még sorolhatnám.

Milyen egy kineziológiai kezelés?

Egy kezelés állapot felméréssel kezdődik, és nagyrészt fekve történik.

Az adott problémára megtalálom az adott eljárást és azt megtámogatom

– energetikailag (meridiánok, EFT/Meridián kopogtatás, csakrák, aura)
– érzelmileg (Bach cseppek, stressz oldás)
– kémiailag (táplálkozás, intoleranciák, vitaminokat és ásványi anyagokat kitesztelése, mivel minden ember biokémiailag más)
– strukturálisan (nyirok-, fej-, állkapocs- és lábfej masszázs).

Időtartama 1-2 óra, konzultációval.

Kezelés: 1 alkalom 15.000 Ft-tól

Bach cseppek: 2500 Ft-tól

(Az általam nyújtott szolgáltatások nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, diagnosztikát és kezelést. Nem minősülnek gyógyítói tevékenységnek. Azokat kiegészítve tekintünk rájuk. Mindenki saját felelőssége és belátása szerint veszi igénybe.)

Miért fontos a Test, Lélek, Szellem, és ezek egysége?

Ha valamelyik tényező instabillá válik, az hatással van a másik kettőre, így nehéz egyensúlyban maradni. Ér bennünket egy trauma; megbetegszünk. Kilépünk az egyensúlyból.

 

A problémák kezelésére ad megoldásokat a kineziológia. Segít

– az érzelmi blokkok, traumák

– függőségek

– stressz/ hangulatingadozások

– strukturális fájdalmak (ízületek – váll, boka, derék, csípő, áll, térd, stb.)

– állkapocs problémák

– allergiák

– hormonális-, endokrin-, immunproblémák

– étel iránti érzékenység/ intolerancia

– táplálkozás

– döntésképtelenség

– önbizalom hiány

– félelmek, fóbiák

– bőrbetegségek

– kommunikációs nehézségek

Meddig tart egy kezelés hatása?

1. Mióta állt fenn az adott probléma?
Minél több ideje áll fenn a probléma, a testnek annál több időbe telik azt kompenzálni, tehát a kiegyensúlyozás rövidebb ideig fog tartani.

2. Mennyire volt súlyos az adott probléma?
Kisebb problémákat, diszharmóniákat könnyebb kiegyensúlyozni, mint sokkokat, traumákat, sérüléseket és probléma rendszereket.

3. Meg lett találva a fő probléma?
Vannak olyan esetek, amelyeknek az oka nyilvánvaló, mint pl kézproblémák, teniszkönyök, stb. Más esetekben sokkal nehezebb az ok(ok)at megtalálni. Az évek során többféle probléma össze is adódhat, problémarendszerré fejlődve. Ahol megtaláljuk a problémát, azt meg kell oldani és eltávolítani, amennyiben lehetséges.

4. A kliens megfelelően lett (ki)kezelve?
Sok kineziológiai eljárás van, amely segíthet. ha kihagyunk néhány lépést, eljárást, nem megfelelően végezzük a kezelést, a hatása sem lesz olyan tartós.

5. Van-e megfelelő tér és idő hagyva a kezelések között?
Minden egyes sikeres kezelés hatása tovább tart, mint az előzőé, és a hatások összeadódnak. A legjobb mindig újraharmonizálni, mielőtt az előző kezelés hatása elveszik.

6. Talált-e az ember más okokat a problémája vissza hozatalára?
Ha a teniszkönyökét a tenisz okozta, akkor miért golfozik? Ha szakadt térdszalagja van, miért jár snowboardozni? Ha tómérgező munkakörnyezetben dolgozik, miért vált hasonlóra? Mert máshoz nem ért?

7. Az alany mentális hozzáállása
Ha az ember harmóniában van a placebo effekttel, akkor már 50%-kal több esély van arra, hogy elkezd kiegyensúlyozódni!

+1 Csapatmunka

Ha egy kliens folyamatosan megkérdőjelezi, hogy mi miért történik, folyamatosan megkérdőjelezi az egyes lépéseket vagy magát a kineziológiát, illetve a szakember személyével van problémája, akkor sokat nem tudunk tenni, hiszen mindig lesz magyarázat arra, hogy neki miért nem vált be az adott kezelés.

Kezelés: 1 alkalom 15.000 Ft-tól

Bach cseppek: 2500 Ft-tól

 

BEJELENTKEZÉS

UA-58005298-1