+36 1 275-6270 +36 30 438-1832

Cavi-Lipo Lifting Dream

PRÉMIUM ARCKEZELŐ RENDSZER 

  • pic-104LIFTING DREAM – egy álom, amire régen vágytunk ! Lifting hatás – miközben arcunkról tokánkról is eltüntetjük a felesleges zsírpárnákat, megemeljük a bőrt, kisimítjuk a ráncokat!
  • DE MIK IS A RÉSZEI ENNEK AZ ALIG EGY ÓRÁS PROGRAMNAK? Vákuumos lifting masszázs A vákuumos lifting masszázs mechanikai ingerei hatást gyakorolnak a bőrre és az alatta lévő szövetekre.
  • Mik is a hatásai? Javítja a bőrszövetek oxigén-, és tápanyag ellátását, gyorsítja a bomlástermékek elszállítását, fokozódik az izomtónus feszessége, és nem utolsósorban csökkenti a bőr alatti zsírszövet felhalmozódást Egy ilyen kezelés első fázisa nem is lehet más, mint egy alapos tisztítás, hisz a következő lépésekben a bőr olyan mély rétegeihez jutunk le, aminél a bőrön maradt szennyeződések csak gondot okozhatnának.
  • Kavitációs zsírbontás A kavitációs zsírbontás hatóanyaggal igazi zsírcsökkentő eleme a kezelésnek, a kioldott fölös zsírok a toxinokkal együtt a nyirokkeringésen keresztül, a veséken keresztül távoznak. Az ebben a fázisban alkalmazott – és a kezelő készülék segítségével a mélyebb bőrrétegekbe juttatott -nagy tisztaságú hyaluron a saját súlyának akár 1000-szeresének megfelelő mennyiségű nedvességet is képes megkötni, így a bőrödnek puhaságot kölcsönöz és erőteljes feszesítő, ránctalanító hatást fejt ki. A hatás borítékolható! Tegyél TE is a saját csodálatos bőrödért, és a 10 évvel fiatalabb arcért a Cavi Lifting Dream komplett arc és toka fiatalító kezelésével.

BEJELENTKEZÉS

UA-58005298-1