+36 1 275-6270 +36 30 438-1832

A narancsbőr gyalu

Egy hét alatt a vendégeink kedvence lett:

Ez a különleges kezelés látványosan – valósággal legyalulja a narancsbőrt, formálja a testet, fogyaszt, karcsúsít, edzi, erősíti a kötőszöveteket, helyreállítja a bőrmegereszkedést, oldja az izomfeszültséget, gyógyítja az izom- és izületi fájdalmakat javítja a keringési problémákat.

A soha nem látott eredmények mögött a titkot a háromféle hatáskomponens egyidejű hatása jelenti, amely a kezelőfej segítségével a bőr felületi rétegeitől a mintegy 15 mm mélységű zsírszövet rétegekig teljes körűen átdolgozza a kötőszövetet.

Az ELEKTROTERÁPIA, az INFRAVÖRÖS FÉNY és a VÁKUUM erőssége az egyesített kezelőfej beállító szerveivel könnyedén beállíthatók a páciens EGYEDI IGÉNYEI szerint.

Újabb hatékony eszköz a narancsbőr elleni küzdelemben!

A napjainkban zajló stresszes életvitelnek, rendszertelen táplálkozásnak, folytonos rohanásnak az egyik, szinte elkerülhetetlen velejárója a narancsbőr. Környezetünket nem tudjuk megváltoztatni, ezért érdemes más lehetőségek után nézni. De mit csináljunk, ha kipróbáltunk már tucatnyi krémet és még több egyéb kezelést?

Mi a narancsbőr gyalut ajánljuk! XII. kerületi szépségszalonunkban olyan szépészeti eljárásban lehet részed, amely képes a testkontúr formálására, a méregtelenítésre, és a cellulit kezelésére!

Ennek a forradalmian új megoldásnak köszönhetően nem kell több különféle kezelésre járnod, amely rengeteg időt és pénzt emészt fel, elég ezt az egyet választani, amely egyben képes számos probléma enyhítésére, mindezt elérhető áron. Különösen jól jöhet ez a praktikusság a kisgyermekes anyukáknak, akik így hatékonyan vehetik fel a harcot a terhesség utáni megereszkedett bőrrel és a striákkal!

Fedezd fel az alakformálás legújabb eszközét!
Keress fel minket, ha Te is gyönyörű, feszes bőrt szeretnél, ha pedig további kérdésed lenne, budai szépségszalonunk munkatársai mindenben segítenek Neked!

A narancsbőr gyalu

  • celPULZÁLÓ VÁKUUM – NYIROKMASSZÁZS – MÉREGTELENÍTÉS:
    Kiknek ajánljuk ezeket a kezeléseket?
    TESTKONTÚR FORMÁLÁSA VÉKONYABB TESTALKATÚAKNAK: ,A rossz testkontúr, megereszkedett bőr és a stresszes bőr esetén speciális kezelést alkalmazunk. Sovány testalkaton helyreállítjuk a bőr tónusát, kezeljük rendellenességeit.
  • GRAVITÁCIÓTÓL MEGERESZKEDETT BŐR – KÖTÉNYHAS – KEZELÉSE: A folyamatos stimulálás edzettebbé, erősebbé és ellenállóbbá teszi a bőrt a ráható gravitációval szemben. A kezelés során a vendég kellemesen relaxálhat, miközben alkalomról alkalomra érezheti, hogy bőre feszesebb lesz, csökken a narancsbőre, alakja karcsúbbá és kontúrosabbá válik.
  • CÉLZOTT ZSÍRBONTÁS – ÉPP ONNAN, AHONNAN ÖN SZERETNÉ: A technológia lehetővé teszi a lokális zsír gyors kezelését. Ez a kezelés hatékony lehet has, derék, csípő, combok, tompor, far, karok és a hát részein.
  • CELLULIT KEZELÉS, STRIÁK ELTÜNTETÉSE: A masszázsfejjel végzett masszázs a salakanyagokat és a vizet kimasszírozza a cellákból, melyek aztán a nyirokkeringésen keresztül kiürülnek a szervezetből. A kezelés alatt csökken, illetve megszűnik a cellulit, de mellette keresztmetszeti fogyás is tapasztalható, feszesebbé válik a bőrfelszín, elsimulnak a ráncok. Ezzel a módszerrel a striás csíkokat is halványítani tudjuk.
  • FESZESÍTÉS, A BŐR RUGALMASSÁGÁNAK VISSZANYERÉSE: A technológiával a fibroblasztok működését – ezek a kollagén és az elasztin termelésért felelősek – is tudjuk serkenteni. Nagyon jó eredménnyel alkalmazható szüléstől, illetve nagy súlyingadozástól megereszkedett kötőszövet esetén is.

BEJELENTKEZÉS

 

UA-58005298-1