+36 1 275-6270 +36 30 438-1832

Zerobody

Szeretne kisportolt fitt alakot, de valamiért nem mozoghat?

Sokan vannak, akik bármennyire is szeretnének, nem tudnak beállni a sorba és futni a köröket a Margit-szigeten, vagy minden feladatot elvégezni egy edzőteremben – még egy speedfitness edzés is nehéz feladat lehet egy sérülés után, vagy sok-sok évnyi kihagyás után.

Jó lenne valami átmenet, és ezekben az időszakokban is átmozgatni izmainkat, elindítani a fogyást, formálni alakunkat?

Válassza a Zerobodyt !

Felgyorsult világunkban mindent azonnal akarunk, és természetesen minél kevesebbet szeretnénk fáradni érte. (vagy meg sem tehetik)

b301405e4a27bda9ac0545bb1c3a71a81. Zsírégetés: A kötőszövetekben lerakódott zsírsejteket lazítja
2. Karcsúsítás és súlycsökkentés: Az elektromos ingerjel mélyen behatol és stimulálja az izmokat, az anyagcsere a sebesség fokozásával segítséget nyújt a felesleges zsírrétegek elégetésében, miközben fokozza az izmok tónusát, behúzza azokat és feszesíti a laza bőrt.
3. Narancsbõr kezelés: Az elektromos impulzusok frekvenciájának intenzív váltakozása elmasszírozza a kötõszövetben felhalmozódott zsírsejtek tömegét. Eközben feszesíti és karcsúsítja a kezelt területet.
4. Bőrfeszesítés: A narancsbőr csökkenésének következményeként a bőr alatti kötőszövet feszesebbé, ezáltal az egész bőr rugalmasabbá válik.
5. Csípő, popsi és comb karcsúsítás: Ideális program a “körte alak” karcsúsításához.

A Zerobody  elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újra formálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb.

BEJELENTKEZÉS 

UA-58005298-1