+36 1 275-6270 +36 30 438-1832

Végleges zsírbontás

 

Zsírleszívás helyett: Új, sebészet nélküli zsírbontó technológia!

3 centi fogyás, fájdalom és fáradtság nélkül egy óra alatt!

A Skinrex Cavi-Lipo gépe alapvetően különbözik az összes szokásos testkarcsúsító eljárástól,

mivel a jelenleg piacon lévő, széles körben alkalmazott kavitációs gépek lényege elsősorban a zsírdepók,

illetve a zsírsejtek méretének csökkentése.

A Cavi-Lipo szabadalmaztatott technológiájának köszönhetően képes a más gépeknél alkalmazott

3 MHz helyett – a már végleges zsírbontást okozó 25 MHz-e dolgozni. 

Nézzük meg, mit jelent ez abból a szempontból, hogy milyen mélyen képes elérni a zsírsejteket:

 

Full-Body-Slimming

A Cavi Lipo

A Cavi-Lipo energiájának hatására a zsírsejteket képesek vagyunk véglegesen megsemmisíteni, melyek azután a szervezet kiválasztó rendszerein keresztül távoznak. A berendezés által létrehozott speciális ultrahang impulzusokat a szabadalmaztatott kezelőfej fókuszálja, és úgy juttatja el a zsírszövet mélyére. A ultrahang impulzusok a kezelőfej speciális kialakításának köszönhetően nagy energiával fókuszálódnak 15 mm mélyen a zsírszövetben, ahol szelektív mechanikai hatást idéznek elő. Ennek eredményeképpen a zsírsejtek sejtfala felhasad, a benne lévő triglicerid szétfolyik és a szövetközi folyadékba kerül. Innen a szervezet keringési és nyirokrendszerén keresztül távozik fokozatosan a szervezetből.

A módszer teljesen fájdalom mentes és biztonságos. Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy kizárólag a zsírsejtekre hat, sértetlenül hagyva a környező struktúrákat, mint a bőr, erek, idegek, belső szervek, nyirokrendszer.

Az első klinikailag igazolt testformáló eljárás, ami egyszerre biztosít teljesen műtétmentes megoldást, látványos és hosszan tartó eredményekkel

A zsírszövet vastagságának csökkenése és a testméret csökkenés szintén klinikailag igazolt, egyetlen kezelés után átlagosan két centiméteres tartós körfogat csökkenés várható. A kezelések megismétlésével a körfogat csökkenés mértéke megtöbbszörözhető

Biztonság

A normál vér- és vizeletvizsgálati eredmények bizonyították a szervezet természetes útjain megvalósítható biztonságos zsíreltávolítást. Klinikai vizsgálatok és kezelések százezrei igazolják, hogy sem a vérzsír tartalom emelkedése, sem a máj igénybevétele nem emelkedik jelentősen, éppen a szervezet kiválasztó rendszereinek két, három hetes zsírfeldolgozó folyamatából adódóan.Az egyéb testi rendszerekre és szervekre vonatkozóan nincs károsító hatás.

Mi történik a kezelés alatt

A kezelés alatt a kezelt személy kényelmesen fekszik egy ágyon, miközben kollégánk a kezelőfejjel simogatja azokat a területeket, ahonnan fogyni szeretne. A kezelés után kipihenten, felfrissülve távozhat, és végezheti mindennapos tevékenységét, autót vezethet, mehet dolgozni, vagy éppen sportolni, semmiben sincs korlátozva.A testfelület sima és egyenletes marad, nincs szükség semmilyen utókezelésre.

Teljes testet tudunk kezelni egy alkalom alatt!

Mi a különbség a Skinrex Cavi-Lipo és más, nem sebészi testformáló kezelések között?

Más alternatív, nem műtési beavatkozásokkal szemben a Cavi-Lipo kezelés a zsírsejtek lebontásával, számuk végleges csökkentésével, nem pedig a zsírraktárak átmeneti kiürítésével fejti ki hatását. A zsírlebontás a zsírsejtek hatékony roncsolása által jön létre a környező szövetek, erek és idegek károsítása nélkül. Ezáltal a klasszikus zsírleszíváshoz hasonlóan tartós a hatása, mivel a zsírszövetek ténylegesen eltávolításra kerülnek. A kezelt terület térfogatbeli és körméretbeli csökkenése fájdalmatlan ambuláns beavatkozás során érhető el.

 

 

 BEJELENTKEZÉS

UA-58005298-1