+36 1 275-6270 +36 30 438-1832

Gyógypedikűr

 Az EGOCENTRUM fodrászai már már családtagnak számítanak sok budai vendégük életében.
Az elmúlt 24 évben kedvességükkel, családias hangulattal és professzionális tudással várták a környéken lakókat.
 

FORRADALMI LEHETŐSÉGEK
A BENŐTT LÁBKÖRÖM KEZELÉSÉBEN

A műtéten kívüli kezelési módok közé tartoznak az ún. körömszabályozók. A körömszabályozók, vagy más néven spangék, gyengéd kezelési alternatívát kínálnak a köröm-deformitások kezelésében. Ezek az eszközök a köröm természetes, egészséges növekedését állítják vissza. Ezzel a kezelési módszerrel a műtéti beavatkozások esetlegesen el is kerülhetők, illetve a körömszél kimetszés utókezelésében is jelentős szerepet játszhatnak a körömszabályozók. A legtöbb esetben fájdalommentesen, gyorsan és hosszú távon megszüntetik a benőtt köröm által okozott kellemetlenségeket.
A fogszabályzókhoz hasonlóan a körömszabályozók is a köröm természetes növekedését szabályozzák.
A körömszabályozók helyi érzéstelenítés nélkül, egyénileg alkalmazhatók. Egy spange felhelyezése csak néhány percet vesz igénybe és alig észrevehető a viselete. A kezelés időtartama alatt a mindennapi tevékenységek, sport és vízi tevékenységek is ugyanúgy folytathatók.
A benőtt körmök spangéval történő kezelése nemcsak gyengédebb, de jóval sikeresebb megoldás is. A spange kezelés innovatív megoldás a benőtt körmök kezelésében. Szinte mindenkinél alkalmazható – a kisgyermekektől kezdve a cukorbetegeken át a nikkel allergiásokig.

BEJELENTKEZÉS

UA-58005298-1