+36 1 275-6270 +36 30 438-1832

Oxypo

OXYPO OXYGUN

  • Plasztikai sebészet helyett, fájdalommentesen: nagynyomású oxigén, elektroporáció és elektrolifting egy gépben nagynyomású oxigén, elektroporáció és elektrolifting egy gépben . Legyen az elsők között, aki kipróbálja !
  • Az Oxipo 95%-os nagy nyomású oxigént állít elő a környező levegőből, majd ennek a fejnek a segítségével a bőr legmélyére juttatja a legtisztább hatóanyagokat. De önmagában a magas tisztaságú oxigén is, a kollagén és elasztintermelés fokozásával feszesítik, fiatalítják a bőrt, és egyben megszabadítják azt az akné-t okozó vagy súlyosbító baktériumoktól.
  • Milyen esetekben ajánljuk még az OXYPO kezeléseket: Hajas fejbőr kezelése nagy nyomású oxygénnel A hajhullás számos oka között mindkét nemben előkelő helyet foglal el a hajhagymák vérellátási zavara. Az OXYPO kiválóan alkalmas ennek tűszúrás nélküli, fájdalommentes kezelésére!
  • Nehezen gyógyuló sebek, műtéti hegek utókezelése Az OXYPO-val végzett kezelések hatására a sok nehézséget okozó hegek ötöd annyi idő alatt látványosan gyógyulnak.
  • Seprűvénák kezelése oxigén – ózon gáz keverékével Seprűvénák eltüntetését egyedülállóan az országban oxigén – ózon gázkeverék alkalmazásával végezzük.

Már 3.900 Ft.-tól

UA-58005298-1