+36 1 275-6270 +36 30 438-1832

HIFU arcfiatalító kezelés

Dr. Gáspár Lilla vagyok, általános orvos, arcesztétikai és orvosi-HIFU specialista.

Célom az egészség és a szépség harmóniájának megteremtése. Nagyon gyakori egészségügyi és esztétikai problémákra ajánlok megoldást a legmodernebb eszközök, eljárások segítségével. Ezek közé tartozik az arcfiatalítás (rádiófrekvenciás, HIFU-val történő arclifting), végtagokon és arcon (rosacea) levő hajszálerek, kisebb bőrelváltozások (fibroma, hemangióma) esztétikai kezelése. HIFU-val történő arcfiatalításra specializálódtam, jelenleg a legmodernebb non-invazív eljárás. A magas intenzitású fókuszált ultrahangos technológiát alkalmazva 5 mélységben dolgozik, mely arcfiatalításra és testszobrászatra is alkalmas. Az ultrahanghullámok a fókuszpontokban, a bőr megfelelő rétegeiben, apró, hő okozta sérülési pontokat hoznak létre, a környező szövetek megsértése nélkül. Ez beindítja a kollagén újramodellezését és az elasztin-termelést, erősíti a bőr felhám alatti rétegeit, így megemeli az arcot, eltünteti a felesleges zsírszövetet, csökkenti a tokát, javítja az arckontúrt és testkontúrt.

Az egyik legmodernebb, leghatékonyabb módszer az ORVOSI Ultimate 3 HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound = magas intenzitású fókuszált ultrahang) készülékkel végzett kezelés. Amerikában ez a plasztikai sebészeti eljárások után a második leggyakrabban alkalmazott arcfiatalító beavatkozás.

Hinni vagy nem hinni a HIFU-ban?!

Elkeserít, hogy a mai világban hol és hogyan találkozom a HIFU kezelésekkel. Számos esetben olyan vendégek jönnek hozzám, akik vagy “átestek” egy hatástalan “kamu” HIFU kezelésen, nevetséges árakon. Bizonyos ár alatt nincs eredményes HIFU kezelés, bizonyos ár felett meg “csak” a helyszín bérleti díját vagy a nevet fizetik meg a vendégek. Létezik az arany középút. Ez nem egy veszélytelen kezelés, amit sajnos bárki végezhet, eladhat. Nagyon kevés szakember/specialista létezik. Szakembernek és specialistának nevezik magukat, pedig még alig végeztek 10-20 kezelést. Én több, mint 150 kezelés után is csak alig mertem specialistának nevezni magam.

Sokan szkepikusak már a kezelés lejáratása végett, pedig jó géppel, szakértelemmel csodákra képes. A kezelés önmagában is hatásos, bár nem tud 10 évet fiatalítani, a reális 5-6 év. Felelőtlenség többet ígérni! Szalonunk egy törzsvendége 42 évesen keresett meg engem, korához képest szemkörnyéke igen ráncos volt. Átbeszélve a kezelés lényegét és a kezelés előtti utáni teendőket elégedett a mai napig a kezeléssel és ami nagy szó a férje is elégedett. Mi a titka? Nemcsak egy kezelést kapott vendégünk, hanem kezelécsomagot. Odafigyelt a bőr megfelelő hidratálására, megfelelő folyadékfogyasztásra.

UA-58005298-1