+36 1 275-6270 +36 30 438-1832

Fodrászat

pic-105

Fodrászat

 Az EGOCENTRUM fodrászai már már családtagnak számítanak sok budai vendégük életében.

Az elmúlt 18 évben kedvességükkel, családias hangulattal és professzionális tudással várták a környéken lakókat.professzionális hajfestés

 

professzionális hajfestés

az legújabb trendeket MEGELŐZŐ hajvágás

stílus tanácsadás

fejbőr problémák kezelése (zsíros, korpás, irritált fejbőr, hajhullás megszüntetése) férfiaknak is!

elrontott hajfestések szakszerű kezelése

Várd kifogástalan frizurával az újévet!

A karácsonyi időszak kapkodásokkal teli, fáradtságos, mégis szívet melengető szakasza az évnek. Az újév közeledtével mindenki átértékeli magában az életét, a céljait, vágyait és az eddig elért eredményeit. Ekkor zárul le valami, és kezdődik el az új.

Sokan ebben az időszakban jutnak arra a döntésre is, hogy végre megvalósítják hőn áhított frizura álmukat, vagy egyszerűen csak változásra, felfrissülésre vágynak hajkoronájuk tekintetében.

A megfelelő fodrászat kiválasztása egy ekkora elhatározás beteljesítéséhez nélkülözhetetlen, hiszen a kapott végeredménnyel vágunk bele az elkövetkezendő időszakba, ezért mindenki a tökéletes és kifogástalan eredményt szeretné megkapni.

De honnan ismerhető fel egy valódi és értékes fodrászat? Nos, az alkalmazottak lojálisak és alkalmazkodóak, határozottak és vannak elképzeléseik, de mindig az ügyfél kívánságait tartják szem előtt. Kiváló szakemberekkel dolgoznak, és korrekt árakkal várják minden ügyfelüket.

A szépség és tökéletes frizura mindenkinek jár!Ha Te is ilyen fodrászatot keresel, térj be hozzánk! Szeretettel várunk Tégedis budai fodrászatunkban!

BEJELENTKEZÉS

 

UA-58005298-1