+36 1 275-6270 +36 30 438-1832

OXYPO FULL TREATMENT

Az OXYPO FULL TREATMENT az első olyan kezelés, ami fájdalommentesen kínál, eddig csak műtéti megoldásokkal elérhető eredményeket a nem kívánatos ráncok látványos eltüntetésére.A korszerű hatóanyagokat, mint pl a növényi botox kivonatok, hyaluronsav, és ásványi anyagok, ötvözzük a nagynyomású oxigén erejével, és a legmodernebb gépi technológiával.
 
  • 20Egy ilyen kezelés első fázisa nem is lehet más, mint egy alapos, klinikai szintű tisztítás, hisz a következő lépésekben a bőr olyan mély rétegeihez jutunk le, aminél a bőrön maradt szennyeződések csak gondot okozhatnának.
  • A GAMMAGUN fej a már hazánkban sem ismeretlen technológiának új generációja: , ugyanis ez gyakorlatilag egy tű nélküli mezoterápia. Csak ezen a gépen ez csak a folyamat bevezető fázisához használandó.
  • A professzionális hatóanyag bevitele az OXYPO GAMMAGEN fejével
  • Oxigénterápia Ezután következik a színtiszta 2 bar nyomású oxigén terápia. A klinikai tisztaságú nagynyomású oxigén önmagában is csodákra képes: fokozza a vérkeringést, a kollagén és elasztintermelés fokozásával feszesíti, fiatalítja a bőrt, és egyben megszabadítja azt az akné-t okozó baktériumoktól. De ez a nagy nyomsú oxigén kezelés egyben azt a célt szolgálja, hogy a bőr még mélyebb rétegeibe vigye le a 3. fázisban felvitt hyaluronsavas hatóanyagot.
  • Végezetül egy kis arctorna: Elektrolifting kék lágy lézerfénnyel kombinálva Egy váltakozó áramot használó ráncfeltöltő, feszesítő eszköz, amely olyan plusz LED fényt használ, amely a bőrsejtek működését aktiválja, javítja a bőr mélyebb rétegeinek keringését, így fiatalítva és nyugtatva a bőrt.

Ez a kezelés, minden lépésével axkluzív luxus kezelésnek minősül, hatása rendkívül látványos!
Ne költse a pénzét sok-sok kisebb-nagyobb, kétes – vagy átmeneti eredményt ígérő kezelésekre.
VÁLASSZA A LEGJOBBAT!

BEJELENTKEZÉS

UA-58005298-1